Bordspellen, puzzels, spelletjes  

Welkom!

 

Spellen
te koop
 

 

Spelregels en  onderdelenPuzzels

 Handgemaakte
puzzels
 

Links

 

Bestellen &
Contact

LEGO   SPELLEN   PUZZELS

WNU HOPEN WE ER OP 13 EN 14 NOVEMBER EINDELIJK WEER TE STAAN
(hal 11 stand 1407 - 1408)

HET GAAT DOOR!!!!!!

we zijn begonnen met verkoop van SPELLEN, PUZZELS en LEGO-setjes aan huis

maak met een e-mail een afspraak: gjp@bordspellen.nl

 

 

U kunt ook een puzzel laten maken... nnar keuze

Als we er tijd voor hebben maken we graag ook zelf puzzels. Het leuke aan deze puzzels is dat ze erg moeilijk kunnen zijn en helemaal naar uw wens!

Deze puzzels kenmerken zich door een zeer fijne zaagsnede en bijzondere vormen van de puzzelstukjes. De snede is 0.2 mm hetgeen zeer fijn is en heel weinig verlies van de prent tot gevolg heeft.
Het zagen gebeurt meestal door de op de prent aanwezige lijnen (contourzagen). Bij grotere effen delen van de prent worden ook speelse figuurtjes toegepast, zoals bijvoorbeeld een vervoermiddel, een dier, fruit, enz. De stukjes zijn zo recht dat zij ook kunnen staan.
Er is altijd één stukje in de vorm van een klokhuisje met op de achterkant mijn handtekening en de datum waarop de puzzel is gemaakt. Op de voorbeeld foto is een dergelijk stukje te zien. Het is mogelijk om letters of getallen in de puzzel te laten zagen, bijvoorbeeld voor geschenken bij een verjaardag, jubileum, relaties, maar ook sinterklaas,kerst, valentijn enz.

Ander idee: een puzzel als receptie-boek

Er is een keuze uit diverse genres zoals Pieck, Rockwell, Mucha, Mordillo, Patterson, Poortvliet, Larssen Corneille, maar ook stripprenten. U kunt echter ook zelf prenten aanleveren waar dan een puzzel van gezaagd wordt.

De grootte van de puzzel is afhankelijk van de prent. De kleinste puzzels hebben de grootte van een postkaart en de maximale vorm is ongeveer 40 x 40 cm. Nog groter kan wel, maar wordt dan in delen gezaagd.

De puzzel kan van zeer moeilijk tot vrij gemakkelijk gezaagd worden en op verschillende diktes MDF of triplex (van 3 mm tot 10 mm). De prijs van de puzzel wordt bepaald door een aantal factoren zoals, namelijk:

1. de grootte;
2. het aantal stukjes;
3. de dikte van het hout.

Gemiddeld genomen ligt de prijs rond de 20 eurocent per stukje. De puzzels kunnen worden verpakt in een speciaal stoffen zakje.

Geïnteresseerd? Email maar even voor een prijsopgave of vragen: email

 

info bel (0346 552453) of email (gjp@bordspellen.nl)

 

Puzzels met de hand gemaakt, naar uw wens!

Puzzels met de hand gemaakt, naar uw wens!

Puzzels met de hand gemaakt, naar uw wens!

Puzzels met de hand gemaakt, naar uw wens!

  Contact   Sitemap                  laatste update 01 OKTOBER 2021