Bordspellen, puzzels, spelletjes  

Welkom!

 

Spellen
te koop
 

 

Spelregels en  onderdelenPuzzels

 Handgemaakte
puzzels
 

Links

 

Bestellen &
Contact

LEGO   SPELLEN   PUZZELS

NU HOPEN WE ER OP 13 EN 14 NOVEMBER EINDELIJK WEER TE STAAN
(hal 11 stand 1407 - 1408)

HET GAAT DOOR!!!!!!

we zijn begonnen met verkoop van SPELLEN, PUZZELS en LEGO-setjes aan huis

maak met een e-mail een afspraak: gjp@bordspellen.nl

 

 

Puzzels te koop...

Ooit zijn we begonnen met het verzamelen van "oude" puzzels. Al snel bleek dat dit er veel te veel waren en zijn we ons gaan richten op "houten" puzzels. Ook daar zijn er meer van dan u op het eerste ogenblik zou denken!
De verzameling werd nog verder afgebakend tot "Sprookjes puzzels". Op zoek naar sprookjes puzzels komen we echter altijd andere mooie oude puzzels tegen waarvan we het eigenlijk zonde vinden om te laten liggen.

Dit zijn dan voornamelijk puzzels waarvan we weten dat ze geliefd zijn bij collega-verzamelaars. Het gaat bij deze puzzels er niet om dat ze "oud" zijn, maar om de afbeelding of het merk. De afbeelding kunnen we dan ook weer onderscheiden in een afbeelding met reclame (bv: KLM), een vervoersmiddel (bv: vliegtuig) of een stripfiguur (vb: Sjors en Sjimmie).

Door het aanschaffen van zoveel puzzels raakt het overzicht op den duur verloren. Daarom is het tijd geworden veel puzzels in de verkoop te doen.

Bent u op zoek naar een puzzel, dan kunt u ons een bericht sturen : gjp@bordspellen.nl

Hebben wij hem niet reeds in ons bezit, dan zullen we op de rommel- en verzamelmarkten rondkijken in de hoop dat we u als nog verder kunnen helpen. E-mail ons wanneer u op zoek bent naar een specifieke puzzel (vermeld in het onderwerp van de e-mail de naam en uitgever van de puzzel).

... en puzzels kopen

Wij kopen ook puzzels in. Wij richten ons voornamelijk op getekende Engelse puzzels, oude houten (kinder-)puzzels, bijzondere voorstellingen, strip-, film- en tv-voorstellingen en reclame.
Dus heeft u wat interessant liggen, laat het ons even weten per
email!

info bel (0346 552453) of email (gjp@bordspellen.nl)

.


Vele puzzels te koop op onze stand op de Jaarbeurs

Mordillo is een grote favoriet onder verzamelaars

We  hebben ook puzzels van bekende kunstenaars  

 

  Contact   Sitemap           laatste update 01 OKTOBER 2021